dilluns, 12 de maig del 2008

Pastors of Muppets (Fanfare Metal)

Impressionant, després del Trash Metal, el Death Metal, l'Speed Metal, etc... ara arriba el Fanfare Metal !!!!! I podem afirmar sense por a equivocar-nos que és el Metal més autèntic, perquè utilitza gairebé exclusivament, instruments de metall !!!

Els Pastors of Muppets vénen de Bordeus, a França, i ofereixen un repertori basat en temes de rock com els Ac/Dc, Nirvana, Iron Maiden, etc. El seu nom és un joc amb el títol d'un dels grans discs de la formació Metallica ("Master of Puppets"), que vindria a voler dir, segons el significat de "muppet" que he trobat a la "viquipèndia": Pastors d'Imbècils, o alguna cosa semblant...

Tot i així a banda del seu myspace i els vídeos al youtube no n'he pogut trobar més informació (si sabeu res més d'ells feu-m'ho saber, gràcies).

Seria bonic veure'ls per les nostres terres!

A banda d'aquestes guapes fotos d'ells (fixeu-vos que el de la tuba va pintat com en Paul Stanley dels Kiss!), us deixo aquí una genial gravació on interpreten el "Thunderstruck" dels Ac/Dc a les Festes de DAX, a Aquitània:

Thunderstruck


Al seu myspace hi podeu trobar, entre d'altres, també unes tremendes versions del "Master of Puppets" de Metallica i del "The trooper" dels Iron Maiden.

Disfruteu-los!

Fins uri,
Ara

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bo Uriol! Es desternillant!

Anònim ha dit...

Uri, aquests tios son tremendos. La versió del Trooper dels Maiden al seu myspace es realment tremenda. Comento i enllaço al teu post des del RocknrollMotherfuckers.
Salut